Drake & Farrell wil
e-waste voorkomen met
circulaire supply chains

Drake & Farrell gaat voor een duurzame bedrijfsvoering en wil met haar activiteiten waarde toevoegen aan de logistieke sector, door het opzetten circulaire supply chains. Met een missie om e-waste te voorkomen is alles gericht op het behoud van waarde in de keten. Dit doet de logistiek dienstverlener door producten opnieuw inzetbaar te maken, te herconfigureren en te recyclen.

Circulariteit is een belangrijke drijfveer. "Duurzaamheid betekent voor ons duurzaam voor de klanten bezig zijn, voor de maatschappij, maar ook zeker voor onze medewerkers", aldus Birgitta van Santen van Drake & Farrell, verantwoordelijk voor HR.

De dienstverlener is van mening dat snelle en flexibele fulfilment de weg vrijmaakt om te groeien, of het nu gaat om business-to-business of business-to-consumer afleveringen. Het doel is om klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden op logistiek gebied. Het bedrijf werkt samen met verschillende partners, waaronder KPN, Allego en EVBox laadpalen en sinds kort met slaaprobotfabrikant Somnox.

Lees meer in het artikel op Logistiek.nl