Update E-FULFILMENT - pakketbezorging - verpakkingen

Pakketbezorger van DHL

Online in lijn met voorspellingen

De online bestedingen zetten door op de manier zoals het voor corona ook al het geval was. Fysiek winkelen verliest – zeker in Nederland – niet veel aan populariteit en volgens CBRE betekent dat voor de vastgoedsector, dat omnichannel processen en dc’s blijvend aandacht verdienen. “E-commerce blijft een belangrijke drijver achter de opname van logistiek vastgoed."

Lees meer

Thuisbezorgd en Spar

Spar vertrouwt op Thuisbezorgd.nl

Na een langdurige pilot gaan Thuisbezorgd.nl en supermarktorganisatie Spar de samenwerking breed uitrollen. Meer dan vijftig Spar-filialen bieden nu een assortiment van zo'n 900 artikelen aan via de app en website van de bezorgdienst. Binnen 35 minuten na de bestelling heeft de consument per e-bike of gewone fiets de boodschappen thuis. De producten worden geleverd vanuit de Spar-winkel.

Lees meer

De-Buren-pakketkluis

DPD ook in kluisjes van De Buren

DPD voegt zich bij pakketvervoerders die zich al eerder aansloten bij De Buren, zoals UPS en DHL, en maakt voortaan ook gebruik van de pakketwandenservice. Daarmee kan in principe nu meer dan vijftig procent van alle Nederlandse pakketten via dezelfde pakketwand afgeleverd of verzonden worden; al is het voorlopig alleen mogelijk om pakketten van DPD op deze manier te ontvangen.

Lees meer

Pakketje brievenbus formaat

Verpakken op brievenbusformaat

De verpakkingsmachine CVP Everest kan voortaan ook automatisch artikelen verpakken, die door de brievenbus kunnen. De minimale dooshoogte van de machine van Spark Technologies lag voorheen op 50 mm. De posttarieven voor brievenbuspost zijn aanzienlijk goedkoper (al gauw een euro per pakket). Daarnaast er is ook geen tweede bezorgpoging nodig als de ontvanger niet thuis is.

Lees meer